Letní otevírací doba (od 30.6.): Úterý-Čtvrtek: 10:00 - 18:00, Pátek-Pondělí: Zavřeno.

Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby

 
Novinka Efekt lupa
 

Volné listy 1-25

Dostupnost Skladem
65 Kč    
Kód produktu 341183
Značka Egon Binder
Kategorie Kuchařky
 

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.

Autor Egon Binder
Rok vydání 2005
Číslo vydání 1.
Nakladatelství Grada Publishing
Překlad Nora Martišková
Počet stran 112
Vazba brožovaná
Stav volné listy 1-25