Chléb - Připravený ručně nebo v domácí pekárně
Popis
Stůl není prostřený, dokud v jeho středu neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích, oslavách či bohoslužbách. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Exkluzivní fotografie vzbuzující chutě představují výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic. Kniha, která změní začátečníka v mistra pekaře.
| Autor | Eric Treuille, Ursula Ferrignová |
| Rok vydání | 2005 |
| Číslo vydání | 1. |
| Nakladatelství | Ikar |
| Překlad | Leona Maříková |
| Počet stran | 168 |
| Vazba | Pevná laminovaná |
| Stav | dobrý, vybledlý hřbet |
