Česnek: Více než 65 lahodných způsobů kulinářského využití česneku
Popis
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže. Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou. V této knize naleznete jak prostá a vydatná jídla s uzeným česnekem, tak exotičtější a neotřelé pokrmy využívající medvědí česnek. Osvojte si a rozpoutejte sílu této zázračné ingredience.
| Autor | Jenny Linford |
| Rok vydání | 2018 |
| Číslo vydání | 1. |
| Nakladatelství | Dobrovský |
| Edice | Knihy Omega |
| Překlad | Jiří Stárek |
| Počet stran | 159 |
| Vazba | Pevná laminovaná |
| Stav | dobrý, mírně sešikmený hřbet |
| Fotografie | Clare Winfield |
